WELLCOME HOME

Friday, September 3, 2010

RIDE BERSAMA CIKGU AZHAR DI MALAM RAMADHAN

PERMANDAGAN DIBANDAR MELAKAJUMAAT, 3 SEPTEMBER 2010, WARGA FERNO MELAKA TELAH MENGADAKAN TTS DI DE'MAMAK DAN PINANG BESAR CHENG KERANA MERAIKAN RAKAN BARU ER6F YANG BARU MEMPEROLEHI KUDA TUNGGANGANNYA TERBARUNYA 2 HARI YANG LALU. BELIAU YANG DIMAKSUDKAN ITU ADALAH LAIN DAN TAK BUKAN CIKGU AZHAR. DISAMPING ITU TTS INI DIHARAPKAN DAPAT MERAPATKAN UKHUWAH DAN SILATURRAHIM DIKALANGAN WARGA ER BERSAMA DENGAN BIKERS JENTERA LAIN.

TTS INI JUGA MERUPAKAN MEDAN TERBAIK UNTUK KITA SESAMA BIKERS MEMOHON MAAF DIATAS SEGALA KESILAPAN DAN KETERLANJURAN BICARA SEMASA KITA MENGHARUNGI KEHIDUPAN SEHARIAN KERANA ADA KEMUNGKINAN SEBAHAGIAN KITA TAK AKAN BERTEMU DI PAGI SHAWAL DISEBABKAN SEBAHAGIAN DARIPADA KITA YANG AKAN MERAIKAN HARI RAYA DI NEGERI TERENGGANU, KEDAH, PERAK DAN KELANTAN BERSAMA KELUARGA TERSAYANG.

KEPADA PEMBACA SEMUA, KAMI WARGA FERNO MELAKA MENGUCAPKAN RIBUAN AMPUN DAN MAAF DAN TAK LUPA SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT. MAAF JUGA KAMI PINTA KERANA TIDAK BERKESEMPATAN MENGEMASKINIKAN BLOG INI KERANA KESUNTUKAN MASA DAN SEBAGAINYA.
DSCN0518

DSCN0513